Home Coaching & Advies Fotografie Fotocolumn Contact
Executive Coaching Loopbaanadvies Assessments Trainingen Interim, projecten Eveline Eijkhout Actueel Links

Over Eveline Eijkhout


Sinds 2001 ben ik werkzaam als zelfstandig gevestigd coach, trainer en manager van tijdelijke opdrachten. In die periode heb ik als coach meer dan driehonderd mensen begeleid op het gebied van vragen die met werk en leven te maken hebben. Daarnaast heb ik tientallen driedaagse en tweedaagse trainingen gegeven voor uiteenlopende groepen mensen en diverse tijdelijke managementopdrachten uitgevoerd.

Mijn opdrachtgevers variëren van overheden (rijk, gemeenten) tot grote bedrijven (Delta Lloyd, IHC Merwede, Philips, Rabobank); van semi-overheden (Hogeschool Utrecht, Verpleeghuis- en Begeleid Wonen organisaties) tot MKB en (startende) ZZP-ers.

Na mijn studie kunst- en communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en de University of Gainesville (U.S.A.) werkte ik als communicatie-adviseur en leidinggevende. Vanaf 1996 heb ik in de rol van senior-projectmanager bij de Gemeente Utrecht leiding gegeven aan diverse grootschalige en complexe projectopdrachten, veranderingsprocessen en organisatieonderzoeken. Vanaf 1990 volgde ik een groot aantal opleidingen en trainingen, o.a. Executive Coaching, Creatieve toepassingen in Coaching, Interventiekunde, Systemisch werken, NLP, Creatief denken, Leiding geven en Organisatiekunde.

Meer informatie op Linkedin