Home Coaching & Advies Fotografie Fotocolumn Contact
Executive Coaching Loopbaanadvies Assessments Trainingen Interim, projecten Eveline Eijkhout Actueel Links

TRAININGEN/TEAMBEGELEIDING


Als trainer en procesbegeleider kenmerk ik me door een dienstbare en faciliterende werkwijze. Ter introductie wordt informatie aangereikt, waarna u vooral zelf als deelnemers aan het werk gaat met uw eigen vragen en leerdoelen. Wel geef ik gevraagd en ongevraagd feedback op wat ik zie en hoor gebeuren, altijd op een opbouwende manier.


Trainingen kunnen op maat en in overleg worden ontwikkeld. Mogelijke onderwerpen: persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, projectmatig werken, communicatieve vaardigheden, loopbaanoriëntatie. Tevens ben ik ervaren in het introduceren en begeleiden van intervisie (leren van collega’s op een gestructureerde manier), het opzetten en begeleiden van teambuildingsdagen, het voorzitten/begeleiden van brainstorms, “heidagen” en project start-ups.


Of ik als trainer/begeleider pas bij u en uw medewerkers, kunt u het beste zelf beoordelen. Daarom bied ik u een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan op uw werklocatie. E-mail mij hiervoor.

Vanwege mijn eerstegraads lesbevoegdheid sta ik ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en zijn alle opleidings- en onderwijsactiviteiten vrijgesteld van BTW.