Home Coaching & Advies Fotografie Fotocolumn Contact
Executive Coaching Loopbaanadvies Assessments Trainingen Interim, projecten Eveline Eijkhout Actueel Links

EXECUTIVE COACHING


Als persoonlijke coach ben ik een stevige gesprekspartner voor leidinggevenden, professionals en executives.


Mijn manier van coachen ondersteunt mensen die hun eigen denken en doen in beweging willen zetten. Alle vragen die met werk en leven te maken hebben kunnen onderwerp van gesprek zijn. Mijn aanpak kenmerkt zich door diepgang, verbinding met de ander, humor, belangeloosheid, less is more, vertrouwen in en respect voor elkaar. Grote woorden, omdat ik weet dat mensen tot grootsheid in staat zijn.


Beelden en creatieve toepassingen kunnen soms onderdeel zijn van de coaching, mede ingegeven door mijn achtergrond als fotograaf en kunsthistoricus.


Of de coaching u voldoende oplevert wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de relatie tussen u als coachee en mij als coach. Daarnaast is ons beider leervermogen, onze ontvankelijkheid voor wat zich tijdens de coaching voordoet, bepalend voor het behalen van voor u zinvolle resultaten.Daarom bied ik u een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat u zelf kunt beoordelen of er vertrouwen is of kan ontstaan tussen u en mij. E-mail mij hiervoor.